503.jpg

ВМА на јесењем Фестивалу здравља

31. 10. 2017

Војномедицинска академија учествоваће на јесењем Фестивалу здравља који ће под слоганом „Храбро по здравље“ бити одржан од 2. до 3. новембра 2017. године у Дому Војске Србије у Београду (Браће Југовић 19).
Штанд ВМА биће отворен од 10.00 до 20.00 часова оба радна дана Фестивала.
Поред могућности да провере крвни притисак заинтересованим грађанима на располагању ће бити и тим специјалиста интерне медицине који ће им пружити потребне савете у циљу превенције различитих болести.
У четвртак, 2. новембра 2017. године у периоду од 15.20 до 16.30 часова на здравственој трибини Дневног листа „Политика“ и ВМА, предавања ће одржати лекари ВМА. О коронарној болести са кардиохируршког и интернистичког аспекта говориће др сц. мед. Петар Вукићевић из Клинике за кардиохирургију ВМА и др Немања Ђенић из Клинике за ургентну интерну медицину ВМА, док ће о здравом начину исхране и одржавању телесне тежине предавање одржати мр сц. мед. Татјана Мраовић специјалиста хигијене - дијетолог из Института за хигијену ВМА.
Сви заинтересовани грађани биће у прилици да на штанду ВМА потпишу донорске картице и на тај начин пруже подршку републичком програму завештања органа.
Улаз на Фестивал здравља је слободан за све посетиоце.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас