Односи са јавношћу
 
Одсек за односе са јавношћу Управе за војно здравство Министарства одбране задужен је за професионално, стручно, савесно и одговорно информисање јавности о активностима припадника војног здравства и свих војноздравствених установа - Војномедицинске академије, Центра војномедицинских установа „Београд“, Војне болнице Ниш, Војне болнице Нови Сад, Центра санитетске службе, Центра ветеринарске службе и Централне апотеке-складишта.
Са медијима и јавношћу комуницирамо достављањем информација електронским, писаним и усменим путем, кроз интервјуе, саопштења, изјаве и конференције за новинаре.
У складу са законским регулативама које се односе на заштиту и поверљивост података о пацијентима, сви медијски упити о здравственом стању пацијената у војноздравственим установама, захтеви за интервјуе са пацијентима/члановима породица пацијената - морају бити упућени Одсеку за односе са јавношћу ради разматрања. Такође, због безбедности и приватности пацијената ненајављени доласци медија нису дозвољени.
О новостима из области војног здравства медије благовремено обавештавамо путем електронске поште и веб сајтова војноздравствених установа. Медијске упите, захтеве за интервјуе, изјаве и различите информације представници медија могу уговорити путем електронске поште или бројева телефона. У радно време путем фиксне телефонске линије 011/2660-027, а представници медија су обавештени и о бројевима мобилних телефона запослених у Одсеку, који су доступни и ван радног времена.
За фотографисање и/или видео снимање спољашности и унутрашњости објеката војноздравствених установа обавезно је претходно упућивање писаног захтева.
 
Контакт:
тел. 011/2660-027
имејл: mediji@vma.mod.gov.rs
ooj@vma.mod.gov.rs

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас