Институти

Институт за медицинску биохемију

Институт за Медицинску Биохемију је стручна, научна и наставна јединица у саставу групе Института ВМА с основном делатношћу из области опште медицинске биохемије, лабораторијске хематологије, коагулације, имунохемије, хитне лабораторијске дијагностике као и одређивања хормона, тумор маркера, алергена и интолеранције на храну.

Институт за патологију и судску медицину

Институт за патологију и судску медицину представља организациону јединицу ВМА у склопу групе дијагностичких института и завода

Институт за нуклеарну медицину

Институт за нуклеарну медицину ВМА се бави извођењем нуклеарномедицинске дијагностике и терапије, Научноистраживачким радом , праћењу тока и лечења болести, као и обуком лекара на специјализацији.

Институт за трансфузиологију и хемобиологију

Институт представља централну научноистраживачку, наставну и стручно-методолошку трансфузиолошку установу у војсци Србије.

Институт за радиологију

Институт за радиологију ВМА данас представља високо специјализован и модерно опремљен институт који пружа услуге из области радиолошке дијагностике, интервентне радиологије и радиотерапије по врхунским светским стандардима, како за потребе ВМА, тако и за потребе амбулантних болесника из других здравствених установа.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас