mo.jpg

Честитка министра одбране поводом 2. марта - Дана ВМА

02. 03. 2020

Свим припадницима Војномедицинске академије упућујем срдачне честитке поводом 02. марта  - Дана Војномедицинске академије.
Настављајући традицију Главне војне болнице, претече данашње Војномедицинске академије, дугу готово два века, показали сте да сте кључни чинилац здравственог система како у Министарству одбране и Војсци Србије, тако и у Републици Србији.
Без обзира на сложеност услова у којима радите, захваљујући изузетној стручности и професионалности постижете успешне резултате у свим областима медицине, лечењу, наставном и научноистраживачком раду. У доброј мери успели сте да искористите објективне могућности на модернизацији медицинске опреме и осавремењавању рада здравственог система и на тај начин очувате реноме респектоване здравствене установе не само у нашој земљи, већ и у иностранству.
Уверен да ћете и у предстојећем периоду остварити врхунске резултате, још више учврстити статус свог високоетичког позива и тако допринети очувању здравственог система који ће Републику Србију водити ка просперитету и бољој будућности, честитам вам празник.

 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас