Stefanovic i Vulin na VMA.jpg

Министри Стефановић и Вулин обишли повређене на ВМА

23.07.2017

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар одбране Александар Вулин обишли су са сарадницима ватрогасце МУП и радника тешко повређеног у недавној незгоди у Лучанима.

Детаљније

Medtronic 072017.jpg

О наставку успешне сарадње

21.07.2017

Представници компаније Medtronic на челу са господином Вилијамом Колоном посетили су Војномедицинску академију у циљу сагледавања досадашњих резултата и могућности даље сарадње у различитим областима пословања.

Детаљније

Saber Guardian 2017.jpg

Висок ниво стручности приказан на вежби "Saber Guardian 17 - MASCAL"

18.07.2017

У војној авио бази "Mihail Kogalniceanu" у Румунији, учесници вежбе "Saber Guardian 17 - MASCAL", међу којима се налазе и припадници Управе за војно здравство Министарства одбране, током претходних седам дана били су у прилици да прикажу достигнути ниво оспособљености у пружању медицинске помоћи становништву у кризним ситуацијама.

Детаљније

OS Bundesver.jpg

Сарадња са немачким токсиколозима

18.07.2017

Двочлана делегација санитетске службе Оружаних снага Бундесвера предвођена потпуковником Тимом Вилијем у посети је Националном центру за контролу тровања (НЦКТ) Војномедицинске академије.

Детаљније

Ministar odbrane obišao povređene radnike iz Centra za socijalni rad.JPG

Министар одбране обишао повређене раднике из Центра за социјални рад

15.07.2017

Министар одбране Александар Вулин обишао је данас са заступником начелника Војномедицинске академије пуковником проф. др Мирославом Вукосављевићем двоје повређених из Центра за социјални рад општине Раковица, који се налазе на лечењу на Војномедицинској академији.

Детаљније

Ministar Vulin obišao povređene radnike iz Lučana.jpg

Министар Вулин обишао повређене раднике из Лучана

15.07.2017

Министар одбране Александар Вулин, у пратњи в.д. помоћника министра за материјалне ресурсе Ненада Милорадовића и заступника начелника Војномедицинске академије пуковника проф. др Мирослава Вукосављевића, обишао је данас на Клиници за анестезиологију и интензивну терапију Војномедицинске академије, раднике који су јуче у вечерњим часовима повређени током пожара технолошког отпада у фабрици „Милан Благојевић-наменска“ у Лучанима.

Детаљније

Konf_Ohajo.jpg

Припреме за трилатерално медицинско ангажовање

10.07.2017

Петочлана делегација Управе за војно здравство Министарства одбране учествовала је на Главној планској конференцији поводом предстојећег заједничког медицинског ангажовања припадника Министарства одбране и Војске Србије, Националне гарде Охаја и Оружаних снага Републике Анголе.

Детаљније

Zamenik_MO_Jermenije.jpg

Делегација Републике Јерменије посетила ВМА

30.06.2017

Заменик министра одбране Републике Јерменије Давид Пахчанјан и заменик начелника Управе за политику одбране Министарства одбране Републике Јерменије Сергеј Абрамјан посетили су Војномедицинску академију.

Детаљније

MFVMA.jpg

Прелиминарне ранг листе пријемног испита на Медицинском факултету ВМА

28.06.2017

Прелиминарне ранг листе кандидата који су полагали пријемни испит 28. јуна 2017. године за упис на интегрисане академске студије медицине на Медицинском факултету ВМА:

Детаљније

Kolegijum VMA Partner 2017.jpg

Колегијум ВМА на сајму Партнер 2017

28.06.2017

Чланови колегијума начелника Војномедицинске академије на челу са заступником начелника ВМА пуковником проф. др Мирославом Вукосављевићем посетили су 8. међународни сајам наоружања и војне опреме Партнер 2017 и обишли штанд Војномедицинске академије.

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас