503.jpg

Честитка министра одбране поводом Дана ВМА

01. 03. 2018

Свим припадиницима Војномедицинске академије упућујем срдачне честитке поводом 2. марта – Дана Војномедицинске академије.
Тог дана 1844. године, кнез Александар Карађорђевић донео је акт о оснивању болнице Централне војске, чиме су ударени темељи Главне војне болнице, претече данашње Војномедицинске академије. Настављајући традицију дугу готово два века, захваљујући изузетној стручности, професионалности и лекарској етици на високом нивоу успели сте да стекнете изузетан реноме како у нашој земљи, тако и у региону.
Свој рад потврђујете успешним резултатима у превентивној, секундарној и терцијарној медицини, лечењу, наставном и научноистраживачком раду и у сваком тренутку показујете шта за вас представљају и значе извори медицинских наука и дата Хипократова заклетва.
Честитам вам празник, уз жељу да задржите статус ове наше респектоване здравствене установе, уверен да ћете и у наредном периоду бити значајан чинилац војног здравства, да ћете остваривати запажене резултате и имати успеха у раду.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас