503.jpg

Честитка министра одбране поводом Дана Војномедицинске академије

02. 03. 2021

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 2. марта – Дана Војномедицинске академије честитку у којој се каже:
„Свим припадницима Војномедицинске академије упућујем искрене честитке поводом 2. марта - Дана Војномедицинске академије.
Генерације и генерације наших војних медицинара уткале су у Војномедицинску академију напорни рад и несебично залагање за здравље нашег народа.
Следећи њихов пример, ви чините да је Војномедицинска академија и данас једна од најеминентнијих здравствених установа, како у земљи, тако и у целом свету. Установа у коју наши грађани имају безгранично поверење, чијим лекарима, медицинским сестрама и другим запосленима верују.
То поверење нашег народа и у претходној години заслужили сте неуморним ангажовањем у борби против ковида, али и у борби за здравље свих нековид пацијената.
У жељи да и даље будете најбољи у свом послу и наставите да доприносите јачању здравља, не само припадника система одбране, већ свих грађана наше Србије, честитам вам празник“.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас