MO.jpg

Честитка поводом Дана 2. марта – Дана Војномедицинске академије

29. 02. 2024

Баштинећи традицију дугу 180 година, Војномедицинска академија израсла је у модерну здравствену и научноистраживачку институцију са врхинским резултатима на свим нивоима медицинске заштите, лечењу, наставно и научноистраживачком раду.
Здрава војска и здрава нација представљају стуб успешне државе, што својим радом свакодневно потврђујете. Пружајући здравствеме услуге свим категоријама припданика Министарства одбране и Војске Србије те грађанима наше Србије и шире, стекли сте поверење и углед којим се можемо похвалити упоредо са здравственим установама у земљи и иностранству.
Резултати које остварујете јачајући здравствени систем наше земље препознало је и Министарство здравља стављајући Војномедицинску академију на заслужено место и показујући спремност за улагање у рад, који ће резултирати, уверен сам, бољим условима за запослене и што је још важније за пацијенте којима је неопходна ваша помоћ.
Захваљујући научноистраживачком раду у области медицине и бројним захватима у различитим сферама медицинских специјалности, свет зна ко су наши војни стручњаци и Војномедицинска академија.
Сигуран да ћете и у наредном периоду, као и до сада, остваривати врхунске резултате у војном здравству на понос и част како Министарства одбране и Војске Србије, тако и Републике Србије, честитам Вам јубиларни празник.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас