predsednistvo.jpg

Честитка председника поводом 2. марта – Дана Војномедицинске академије

02. 03. 2017

ЧЕСТИТКА
поводом 2. марта - Дана Војномедицинске академије
 
Свим припадницима Војномедицинске академије упућујем срдачне честитке поводом 2. марта - Дана Војномедицинске академије.
Настављајући традицију Главне војне болнице, претече данашње Војномедицинске академије, дугу готово два века, показали сте да сте кључни чинилац здравственог система како у Министарству одбране и Војсци Србије, тако и у Републици Србији.
Војномедицинска академија је здравствена установа која је стекла свој реноме не само у нашој земљи, већ и у иностранству.
И у протеклој години сте пружили пуну подршку јачању здравственог система. Без обзира на сложеност услова у којима радите, постижете успешне резултате у свим областима медицине, лечењу, наставном и научноистраживачком раду. У доброј мери успели сте да искористите објективне могућности на модернизацији медицинске опреме и осавремењавању рада здравственог система. Посебно истичем унапређење војног здравственог система и сарадњу са медицинским установама других држава у свету у овој области.
Сигуран сам да ћете и у предстојећем периоду пуном изазова, у области медицине имати успеха, остваривати врхунске резултате, још више учврстити статус свог високоетичког позива и на тај начин допринети очувању здравственог система, који ће Републику Србију водити ка просперитету и бољој будућности.
 
ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
Томислав Николић

 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас