262.jpg

Делегација ФК Црвена звезда у ВМА

13. 10. 2009

Београд, 13. октобар – Начелник ВМА, генерал - мајор проф.др Миодраг Јевтић разговарао је данас са председником ФК Црвена звезда Владаном Лукићем, који је са сарадницима посетио ВМА.
- ВМА је храм посвећан људском здрављу, а промотери здраве Србије су свакако наши спортисти. Многи од њих, индивидуално или клупски, са пуно поверења поклањају бригу о свом здрављу управо нашој установи. Успешно више година сарађујемо са Фудбалским савезом Србије, као и са ФК Партизан. Наше могућности су велике у домену службе лечења и здравственог збрињавања, рехабилитацији, али што је још значајније и у превентивно-медицинској заштити, као и у областима физиолошке, психолошке и дијететске припреме и третмана спортиста. Желимо да улажемо и у даљи развој спортске медицине. Сматрамо да ће будућа сарадња ВМА и ФК Црвена звезда бити на обострано задовољство и да ће представљати још један корак у добром правцу афирмације здравља , као предуслова спортских успеха и свеопштег напретка. – истакао је начелник ВМА, генерал-мајор проф.др Миодраг Јевтић поздрављајући госте.

- Желимо да ово буде почетак успешне и дуготрајне сарадње два надалеко чувена српска супербренда - ВМА и Црвене звезде. Добро здравље и физичка кондиција услов су успеха сваког спортисте, а ВМА је као врхунска медицинска установа права адреса за бригу о нашем здрављу. Организацијом медицинског збрињавања Универзијаде показали сте свету како о спортистима брину стручњаци ВМА, а и све наше колеге из других клубова са великим задовољством говоре о лекарима ВМА и њиховом знању и умећу - рекао је председник ФК Црвена звезда Владан Лукић захваљујући генералу Јевтићу на срдачном пријему.
Током разговора размотрене су могућности конкретне сарадње ВМА и ФК Црвена звезда и договорене даље активности на том плану.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас