295.jpg

Делегација ВМА у Рашком округу

24. 06. 2009

Београд, 24. јун - Делегација ВМА коју је предводио начелник, генерал – мајор проф.др Миодраг Јевтић посетила је недавно Здравствени центар Студеница у Краљеву и са руководством ове институције размотрила све аспекте досадашње успешне сарадње две установе која је пре неколико месеци озваничена потписивањем Протокола о сарадњи.
- Изузетно смо задовољни што смо у прилици да сарађујемо са нашом најеминентнијом здравственом установом и да учимо од стручњака и наставника ВМА - рекао је директор Здравственог центра Студеница др Драган Арсић поздрављајући госте.
Током посете, чланове наше делегације примили су највиши званичници Рашког округа и града Краљева.
- Војномедицинска академија је и Ваша кућа, она је добро свих грађана Србије, како оних у Београду, тако и становника Рашког округа, али и Пчињског, и Севернобачког и свих других делова наше земље. Зато смо и данас ту, да још једном примером покажемо да у мисији здравља није битна само велелепна зграда, ни врхунска технологија без које, истина, нема савремене медицине. У центру збивања је човек, лекар - са стручним знањем али и хуманошћу, топлином, речју... Стручњаци ВМА су увек уз Вас и са Вама. - поручио је грађанима Рашког округа генерал Јевтић.
У делегацији ВМА су били и пуковник начелник Групе хируршких клиника, проф.др Небојша Станковић и начелница Одељења за здравствену негу ВМА, војни службеник Верица Миловановић, .             

 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас