Dermatolozi VMA u Makedoniji.jpg

Дерматолози ВМА на конгресу у Македонији

11. 10. 2017

Дерматолози Војномедицинске академије предвођени начелницом Клинике за кожне и полне болести ВМА проф. др Лидијом Кандолф Секуловић, учествовали су на Шестом конгресу дерматовенеролога Македоније одржаном од 27. до 30. септембра 2017. године у Охриду.
Научни програм обухватио је десет сесија усмених излагања и преко 40 изложених постер радова. Поред проф. др Кандолф Секуловић чије је предавање обухватило новости о палмоплантарној пустулози, на тему примарног одређивања стадијума болести код оболелих од меланома говорио је проф. др Жељко Мијушковић. Оригинална усмена излагања одржали су ппук. прим. др Мирослав Динић о десетогодишњем искуству ВМА у третману палмоплантарне пустулозе и прим. др Кристина Костић о лечењу тешког атопичног дерматитиса код одраслих.
Овом приликом проф. др Кандолф Секуловић и проф. др Мијушковић изабрани су за почасне чланове Удружења дерматовенеролога Македоније, организатора овог догађаја. На овај начин им је одато признање за досадашњи рад на унапређењу сарадње дерматовенеролога двеју земаља.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас