244.jpg

Кадети Високе школе ВМА положили прве колоквијуме

19. 11. 2009

Београд, 19. новембар – Студенти медицине Високе школе ВМА тренутно похађају наставу према плану и програму и распореду за четири обавезна предмета који се слушају у првом семестру: биологија са хуманом генетиком, медицинска хемија, прва помоћ и анатомија.
- Изражавам велико задовољство досадашњим успесима који су резултат максималног залагања студената, наставника и сарадника као и велике подршке Управе и других организационих јединица ВМА. Сви студенти положили су колоквијуме из биологије са хуманом генетиком, медицинске хемије и анатомије са високим просечним оценама – изјавио је за сајт ВМА в.д. декана Високе школе ВМА, академик, пуковник проф.др Миодраг Чолић и подсетио да сваки студент има свог ментора који ће га пратити све до краја школовања и пружати му потребну подршку у раду.
Министарство просвете Републике Србије је издало дозволу за рад Високе школе ВМА 22.маја 2009.године. Студенти-кадети прве класе на интегрисаним студијама медицине, након успешно обавељене једномесечне војне обуке у Центру за организацију и тактику санитетске службе, учешћа на паради поводом промовисања нове класе поручника испред Дома Народне скупштине и полагања војничке заклетве, започели су са својим планираним наставним активностима у Високој школи ВМА. 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас