1404.jpg

Конгрес СРБПРАС-а у Београду

11. 05. 2012

11. национални конгрес Српског удружења за пластичну, реконструктивну и естетску хирургију - СРБПРАС, са међународним учешћем, биће одржан од 15. до 18. маја 2012. године у хотелу ''Hyatt'' и на Војномедицинској академији у Београду.
Теме Конгреса су: реконструктивна хирургија (хирургија дојки и урођених аномалија), микрохирургија, тумори, хирургија шаке и опекотинa и естетска хирургија и козметска медицина. Конгрес је осмишљен као двогодишњи пресек свега новог што се дешава на пољу пластичне, реконструктивне и естетске хирургије код нас и у свету и едукативног је карактера. Конгрес је акредитован од стране Здравственог савета Србије.  
За стручна предавања, постер презентације, сателитске симпозијуме и мини-радионице предвиђена су два радна дана, док ће током трећег дана Конгреса бити изведене три операције у операционом блоку Војномедицинске академије, које ће слушаоци у амфитеатру истовремено гледати и имати могућност да постављају питања операторима. 
Укупно је предвиђено 15 предавача по позиву, са два до три предавања о актуелним темама. У току Конгреса ће бити обезбеђене мини-радионице из области ткивних филера, доступне свим учесницима.
Више информација о Конгресу на: www.srbpras2012.org

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас