konkurs 2013.jpg

Конкурс за упис на Медицински факултет ВМА

18. 02. 2013

Конкурс за пријем кадета на Медицински факултет Војномедицинске академије и Војну академију отворен је 15. фебруара и трајаће до 31. марта 2013. године. На Медицински факултет Војномедицинске академије прима се 25 кадета, док се у Војну академију прима 185 кадета.
Потребно је да кандидати задовољавају опште и посебне услове конкурса и да на време поднесу пријаву у регионалним центрима Министарства одбране на територији сталног места боравка. Уз пријаву потребно је приложити неопходну документацију.
По завршетку школовања, кадети стичу високо образовање и стручно звање које је прописано акредитованим студијским програмима. Након успешно завршеног школовања на Медицинском факултету ВМА и у Војној академији примају се у професионалну војну службу и производе у чин потпоручника одговарајућег рода - службе.
Конкурс је објављен у магазину "ОДБРАНА" и на сајтовима Министарства одбране - www.mod.gov.rs, Универзитета одбране - www.uo.mod.gov.rs, Војне академије - www.va.mod.gov.rs, Војномедицинске академије - www.vma.mod.gov.rs и Војне гимназије - www.gimnazija.mod.gov.rs где се може наћи више информација о условима конкурса и о потребној документацији.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас