233.jpg

Медицина и врхунски спорт: ВМА и ФК Црвена звезда

14. 12. 2009

Београд, 14.децембар- Челници ВМА и ФК Црвена Звезда генерал-мајор проф.др Миодраг Јевтић и Владан Лукић потписали су Протокол о сарадњи којим jе наша институција прихватила да брине о здрављу фудбалера и менаџмента најтрофејнијег српског клуба.
- Оваква сарадња већ постоји са ФК Партизан и веома успешно се реализује, а очекује се да ускоро буде формализована и постојећа изузетна сарадња са Фудбалским савезом Србије. ВМА је национална институција која има мисију и обавезу да чува и унапређује здравље свих грађана као и наших врхунских спортиста! И ми се ту изузетно добро разумемо. Верујем да ће и ова сарадња са Црвеном звездом бити успешна. Знање и искуство стицано деценијама ставили смо потпуно у службу јачања здрваственог система наше државе. У том смислу ће ВМА бити увек јака подршка и Црвеној Звезди и Партизану и свим нашим врхунским спортистима, а време ће показати колико смо били у праву - рекао је начелник ВМА генерал-мајор проф.др Миодраг Јевтић који је са сарадницима посетио ФК Црвена звезда.
Председник ФК Црвена звезда, Владан Лукић, рекао је да је сарадња са ВМА као институцијом од великог угледа у нашој земљи, као и у свету медицине, уопште, веома значајна за овај клуб. - ВМА има изузетне услове, као и велико искуство у домену спортске медицине, што је за нас од непроцењиве вредности.-нагласио је Лукић.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас