IMG_20171202_182016.jpg

Медијски тренинг за руководиоце ВМА

02. 12. 2017

У организацији Управе за односе са јавношћу, a уз подршку Министарства одбране Уједињеног Краљевства и Амбасаде Уједињеног Краљевства у Београду, у Ковачици је данас почео дводневни медијски тренинг и тренинг кризног комуницирања за припаднике Војномедицинске академије који се налазе на руководећим дужностима.
Отварајући тренинг, капетан бојног брода Петар Бошковић, начелник Управе за односе са јавношћу је истакао значај сарадње са медијима, нарочито у институцији каква је Војномедицинска академија, која зхваљујући  свом професионалном раду, али и медијима, ужива велико поверење грађана.
Пуковник Сајмон Фицгибон, изасланик одбране Уједињеног Краљевства је рекао да је привилегија имати овакве врсте обука, јер се добром сарадњом са медијима омогућава  и боље разумевање нашег свакодневног посла и онога у чему смо најбољи.
Циљ медијског тренинга је развој капацитета у области односа са јавношћу медицинског особља на Војномедицинској академији и унапређење односа са медијима. Посебан фокус ће бити на унапређењу вештина комуницирања у кризним ситуацијама.
Медијски тренинг заједнички реализују експерти из Здруженог центра за односе са јавношћу Министарства одбране Уједињеног Краљевства и Управе за односе са јавношћу.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас