Vojni kolektiv 012017.jpg

Министар одбране на састанку војног колектива на ВМА

24. 01. 2017

Министар одбране Зоран Ђорђевић присуствовао је данас састанку војног колектива Војномедицинске академије, одржаном поводом именовања пуковника проф. др Мирослава Вукосављевића, досадашњег начелника Клинике за очне болести, за заступника начелника ВМА.
Министар Ђорђевић рекао је да је постављење заступника начелника ВМА догађај који заслужује пажњу, посебно имајући у виду планирану реорганизацију војног здравства, инфраструктурну обнову и кадровска појачања. Министар је додао и да је крајњи циљ свих заједничких напора да Војномедицинска академија задржи позицију коју са правом има у земљи и региону.
Заменик начелника Управе за војно здравство пуковник др Угљеша Јовичић упутио је честитке пуковнику Вукосављевићу на постављењу и нагласио да се залаже за заједнички рад који би допринео бољем функционисању војног здравства и ВМА.
Заступник начелника Војномедицинске академије пуковник проф. др Мирослав Вукосављевић рекао је да је почаствован именовањем и да ће у наредном периоду учинити све да, заједно са сарадницима и уз подршку Министарства одбране, унапреди функционисање Војномедицинске академије, у циљу добробити свих пацијената.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас