Nuklearna 17112017.jpg

На ВМА додељене награде из области нуклеарне медицине

20. 11. 2017

Додела награда „Милован Антић“ и „Владимир Бошњаковић“ у организацији Удружења нуклеарне медицине Србије и Института за нуклеарну медицину Војномедицинске академије, одржана је на ВМА.
На редовном годишњем састанку Удружење додељује награду која носи име Милована Антића, оснивача и првог доктора нуклеарне медицине у Војсци Србије. Овогодишња награда под његовим именом додељена је по 21 пут за најбољи рад који је у претходној години објављен у иностраном часопису, а на основу гласова чланова Удружења и импакт фактора часописа у којем је рад објављен. Награда је додељена проф. др Драгани Шобић Шарановић из Центра за нуклеарну медицину Клиничког центра Србије за рад објављен у часопису клиничке и експерименталне онкологије „Неоплазма“.
Други део састанка био је посвећен награди која носи угледно име нуклеарне медицине Србије „Владимир Бошњаковић“. Награда за заслуге у области нуклеарне медицине током целокупне каријере уручена је по други пут. Према гласовима чланова жирија, који чине начелници и директори свих институција нуклеарне медицине у Србији, награда је припала примаријусу др Небојши Паунковићу из Здравственог центра у Зајечару.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас