503.jpg

Најава курса из области отохирургије

24. 03. 2015

Акредитовани међународни курс I категорије под називом "Савремени приступ у хируршком лечењу обољења средњег ува“ у организацији Клинике за оториноларингологију Војномедицинске академије биће одржан 27. и 28. марта 2015. године на ВМА.
Полазници курса ће бити упознати са савременим протезама и имплантатима који се користе у лечењу глувоће и наглувости, а планирана је и хирургија уживо током које ће бити приказане три различите операције којима се на савремeн начин хируршки лече обољења средњег ува.
Поред предавача из Клиничког центра Србије и Војномедицинске академије, предавања ће одржати и еминенти професори Рудолф Пробст (Rudolf Probst) и Александер Хубер (Alexander Huber) из Универзитетске болнице у Цириху, Швајцарска
Учешће на курсу је бесплатно, а услед ограниченог броја полазника пријаве за курс (име, презиме, број лиценце, назив и адреса установе, контакт телефон, имејл адреса) потребно је послати електронским путем на ugljesa.grgurevic@gmail.com најкасније до 26. марта 2015. године.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас