503.jpg

Најава V међународног симпозијума офталмолога на ВМА

09. 09. 2014

Традиционални симпозијум са међународним учешћем под називом "Савремени трендови у офталмохирургији" у организацији Клинике за очне болести ВМА, Удружења за катаракту и рефрактивну хирургију Србије и Витреоретиналног удружења Србије биће одржан 19. септембра 2014. године на Војномедицинској академији.
Директним преносом у амфитеатру ВМА биће представљени операција катаракте најновијим фемтосекундним ласером, хирургија глаукома HFDS методом, операција задњег сегмента са микроинцизионом техником 27Г, као и операција уклањања доптрије Егзајмер ласером уз асистенцију фемтосекундног ласера. Све процедуре ће по први пут на нашим просторима бити приказане у 3D технологији. Поред тога, лекари из земље и иностранства одржаће предавања о најновијим достигнућима из ове области медицине.
Информације о сатници и предавачима доступне су у програму симпозијума, а представници медија који су заинтересовани да присуствују овом догађају потребно је да акредитације пошаљу најкасније до 19. септембра 2014. године до 09.00 часова на имејл vma@mod.gov.rs.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас