VklasaKadeta1.jpg

Настава на Медицинском факултету ВМА у новој академској години

04. 10. 2013

Начелник Војномедицинске академије бригадни генерал проф. др Маријан Новаковић пожелео је срећан почетак нове академске године кадеткињама и кадетима Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране у Београду, данас 4. септембра 2013. године у Амфитетатру ВМА.
"Посебно бих желео да поздравим и охрабрим нову, 5. класу кадеткиња и кадета, која је тек започела своје школовање. Сама чињеница да сте изабрани као најбољи међу најбољима, 25 од 254 пријављена кандидата, обећава да ћете бити бар подједнако добри по резултатима школовања као и ваше старије колеге, ако не и бољи", рекао је начелник ВМА. Такође, пожелео је добродошлицу и за три кадета из Намибије, који су претходно завршили једногодишњи курс српског језика на Војној академији.
Декан Медицинског факултета ВМА бригадни генерал академик проф. др Миодраг Чолић изразио је своје задовољство досадашњим квалитетом наставе, као и одговорношћу и посвећеношћу кадеткиња и кадета студирању на ВМА.
Прва класа будућих војних лекара, која је на шестогодишње студије Медицинског факултета ВМА уписана 2009. године, биће промoвисана 2015. године.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас