NG Ohajo 032016.jpg

Наставак сарадње Србије и Охаја у области војне медицине

25. 03. 2016

Главна планска конференција за заједничко ангажовање медицинских тимова Министарства одбране, Војске Србије и Националне гарде Охаја у оквиру Програма државног партнерства Србије и Охаја, одржана је од 22. до 24. марта 2016. године у Тренинг центру санитетске службе Војномедицинске академије.
На конференцији, којој су присуствовали припадници радне групе НГ Охаја и чланови Оружаних снага Републике Анголе у улози посматрача, дефинисани су наредни кораци за заједничко учешће медицинских тимова што је резултат дугогодишње билатералне сарадње у области војне медицине.
На завршној анализи конференције присуствовали су заступник начелника Управе за војно здравство пуковник др Угљеша Јовичић, заменик начелника ВМА пуковник проф. др Драган Динчић, државни секретар Министарства за државну управу и локалну самоуправу Иван Бошњак, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Бујановац, Прешево и Медвеђа генерал-мајор у пензији доц. др Зоран Станковић, као и изасланици одбране Сједињених Америчких Држава и Републике Анголе у Србији.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас