Medtronic 072017.jpg

О наставку успешне сарадње

21. 07. 2017

Представници компаније Medtronic на челу са господином Вилијамом Колоном посетили су Војномедицинску академију у циљу сагледавања досадашњих резултата и могућности даље сарадње у различитим областима пословања.
На састанку који је водио заменик начелника ВМА пуковник проф. др Драган Динчић гостима је представљен делокруг рада Војномедицинске академије са акцентом на досадашњим искуствима у лечењу кардиолошких пацијената. Након презентације резултата из клиничке праксе Сале за електрофизиологију ВМА о којима је говорио начелник Одељења за електрофизиологију и аритмологију мајор др Огњен Гудељ, разговор се водио и о планирању унапређења сарадње за шта постоји обострано интересовање. Како је наглашено, посебан значај Војномедицинска академија имала би у едукацији медицинског кадра из области кардиологије уз побољшање рада организацијских целина техничким осавремењивањем. Истакнута је затим обострана захвалност за квалитет дугогодишње сарадње која умногоме помаже третману кардиолошких обољења, али и усавршавању дијагностичке технологије уз помоћ резултата коришћења медицинске опреме. Тиме, како је закључено, до изражаја долази значајан утицај обеју страна на комплетан процес од дијагнозе, преко лечења до предикције и превенције новонасталих кардиолошких тегоба.
Након састанка гостима је организован обилазак клиника за кардиологију и ургентну интерну медицину ВМА како би се ближе упознали са техничком опремљеношћу и организацијом рада кардиолошких служби.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас