503.jpg

Обавештење

26. 01. 2018

Као последица пожара на четвртом спрату Војномедицинске академије на коме се налазе одсеци за функцијску дијагностику хематологије, реуматологије, нефрологије, неурологије, ендокринологије и гастроентерологије, прегледи за грађане одвијају се редовно, али су привремено дислоцирани према следећем распореду:
Одсеци за функцијску дијагностику хематологије, реуматологије и нефрологије
Прегледи за хематолошке пацијенте одвијају се на Клиници за хематологију (X спрат). Током данашњег дана реуматолошки прегледи се одвијају на Клиници за реуматологију (X спрат), а од понедељка, 29. јануара 2018. године прегледи ће бити омогућени на III спрату Поликлинике ВМА у соби 31. Прегледи нефролошких пацијената одвијају се на IV спрату у просторијама Центра за трансплантацију солидних органа.
Оштећења у одсецима за функцијску дијагностику хематологије и реуматологије, као и нефрологије који се налази у непосредној близини оштећених просторија, биће санирана у наредном периоду о чему ће грађани бити правовремено информисани.
Одсеци за функцијску дијагностику неурологије, ендокринологије и гастроентерологије
Неуролошки дијагностички прегледи одвијају се на Клиници за неурологију (XIII спрат). Ендокринолошки прегледи одвијају се на Клиници за ендокринологију (XI спрат). Прегледи из области гастроентеролошке дијагностике данас су омогућени на Клиници за ургентну интерну медицину (II спрат), а од понедељка, 29. јануара 2018. године одвијаће се редовно.
Прегледи за пацијенте на Одсеку за очну функцијску дијагностику одвијају се редовно.
Институт за медицинску биохемију током данашњег дана радиће лабораторијске анализе само за ургентне случајеве, док ће од понедељка радити редовно.
Поред редовних телефонских линија за заказивање прегледа и информације у вези лечења на ВМА (011/266-2717, 011/360-9398, 011/360-9399 и 011/360-8498), додатне информације грађани могу добити путем броја телефона 011/266-2397.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас