7klasa kadeta MF VMA.jpg

Обележен почетак школске године на Медицинском факултету ВМА

02. 10. 2015

Почетак нове школске године за кадете и кадеткиње Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране у Београду обележен је на Војномедицинској академији. Свечаности су присуствовали заступник начелника ВМА пуковник проф. др Зоран Шегрт и декан Медицинског факултета ВМА пуковник проф. др Небојша Јовић са сарадницима.
Заступник начелника ВМА пуковник проф. др Зоран Шегрт пожелео је успешан почетак студија најмлађој класи кадета и кадеткиња и наставак школовања старијим генерацијама. Напоменуо је специфичности позива војног лекара и истакао квалитет и предности студирања на Медицинском факултету ВМА, као и обавезе које чекају кадете седме класе узевши у обзир успех досадашњих генерација.
Декан Медицинског факултета ВМА пуковник проф. др Небојша Јовић честитао је седмој класи кадета и кадеткиња завршетак војне обуке и почетак стручног образовања. Рекао је да је их чекају бројне обавезе, али да ће имату подршку целе институције и у том смислу истакао важност менторског приступа приликом стицања знања и вештина.
Свечаност је завршена упознавањем 25 кадета и кадеткиња седме класе са наставницима - менторима који ће пратити њихов напредак током шестогодишњих студија.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас