Pocetak_nove_akademske_godine.jpg

Обраћање ректора Универзитета одбране на Медицинском факултету ВМА

07. 10. 2013

Поводом почетка нове академске године кадеткињама и кадетима Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране у Београду обратио се ректор Универзитета одбране у Београду генерал потпуковник проф. др Миодраг Јевтић данас, 7. октобра 2013. године на ВМА.
"Моја је жеља и обавеза је да вам се обратим и да вам пожелим много среће у новој академској години, пре свих, најмлађој петој класи кадета и кадеткиња. Верујем да ће се снаћи добро и да ћете им ви старији помоћи, а ми ћемо им омогућити што боље услове за рад", рекао је ректор Универзитета одбране том приликом. Поздравио је кадете из Намибије, као и кадете из Босне и Херцеговине и Црне Горе и изразио наду се да ће у будућности бити још више кадета из иностранства. Рекао је да је захваљујући међународној сарадњи Универзитета одбране договорена сарадња са војномедицинским центрима широм света, чиме се нуди могућност кадетима и њиховим професорима да иду на усавршавање у иностранство, као и да водећа имена војне медицине долазе у Београд да понуде своја знања и искуства.
Скупу су присуствовали декан Медицинског факултета бригадни генерал академик проф. др Миодраг Чолић и продекани Медицинског факултета потпуковник проф. др Тихомир Илић, проф. др Силва Добрић и проф. др Милица Нинковић.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас