udruzenje_anesteziologa_Srbije.jpg

Пети англо-српски дани анестезије

03. 10. 2012

Међународни симпозијум под називом "Пети англо-српски дани анестезије" у организацији Удружења анестезиолога и интензивиста Србије биће одржан од 4. до 6 октобра 2012. године у Сава Центру у Београду. Свечано отварање Симпозијума предвиђено је за 4. октобар 2012. године са почетком у 19.00 часова у Сава Центру.
Овај традиционални стручни скуп анестезиолога, осим чињенице да ће окупити велики број еминентних предавача из Србије и Велике Британије, значајан је и због тема које ће бити обрађене у току програма: актуелне теме у одељењу интензивне терапије, обстетриција и педијатрија, масовне несреће и реанимација и лечење акутног бола.
Симпозијум је организован под покровитељством Њ.К.В. принца Михаила уз подршку Министарства науке Републике Србије, Војномедицинске академије, Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Министарства здравља Републике Србије и Српског лекарског друштва. Акредитован је од стране Здравственог савета Србије са 11 бодова за предаваче и 5 бодова за пасивно учешће у раду.
 
Детаље о програму и предавачима можете погледати на следећим линковима:
 
Београд, 3. октобар 2012. године

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас