Poseta_kadeta_Mornaričke_akademije_Kraljevine_Norveške.jpg

Посета кадета Морнаричке академије Краљевине Норвешке

14. 05. 2015

Представници Морнаричке академије Краљевине Норвешке предвођени професорима Ханс Јорген Бреиланд Виборгом и Осе Гиље Остенсеном посетили су Медицински факултет ВМА Универзитета одбране у Београду у оквиру програма интеркултуралне сарадње.
Пет кадета друге године Морнаричке академије Краљевине Норвешке и два професора угостио је декан Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране у Београду пуковник проф. др Небојша Јовић и овом приликом нагласио међународну сарадњу факултета са више земаља у региону и Европи и посебно истакао билатералну војну сарадњу са Краљевином Норвешком. Упознао је госте са организацијском структуром и радом Војномедицинске академије и представио студијске програме Медицинског факултета ВМА.
Продекан за интегрисане академске студије медицине Медицинског факултета ВМА УО проф. др Милица Нинковић презентовала је досадашње резултате рада Факултета и гостима изложила наставне програме студија.
Након састанка организована је посета Центру за хипербаричну медицину ВМА, а страни кадети су имали прилику и да размене искуства о студијама са кадетима Медицинског факултета ВМА УО.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас