DSC_0001.JPG

Представљена књига "Инфламаторне болести црева"

25. 06. 2012

Промоција књиге "Инфламаторне болести црева" пуковника проф. др Дина Тарабара са Клинике за гастроентерологију и хепатологију Војномедицинске академије, одржана је  25. јуна 2012. године на ВМА. 
Окупљенима се у име начелника Војномедицинске академије обратио пуковник проф. др Предраг Ромић, начелник Сектора за школовање и научноистраживачки рад ВМА, истакавши значај објављене књиге која у Србији по први пут на комплетан начин обједињује све сегменте лечења инфламаторних болести.
Пуковник проф. др Дино Тарабар са групом колега креирао је уџбеник од капиталног значаја који ће бити од велике помоћи како студентима и специјализантима медицине, тако и свим лекарима који се сусрећу са оваквом врстом пацијената и на изузетан начин крунисао двадесетогодишњи рад у области гастроентерологије.
Коаутори књиге, уједно и оснивачи Удружења за лечење инфламаторних болести црева су проф. др Данило Војводић, доц. др Маријана Протић, доц. др Даниела Бојић, проф. др Славица Кнежевић-Ушај, проф. др Његица Јојић и проф. др Владимир Ћук.
 
Београд, 25. јун 2012. године

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас