BJovanovic042019.jpg

Размена стручних искустава медицинских техничара

22. 04. 2019

Главна сестра Одељења за стационарну рехабилитацију Клинике за физикалну медицину и рехабилитацију Војномедицинске академије Бојана Јовановић учествовала је као предавач на VII конгресу медицинских сестара и техничара одржаном у Тузли, Босна и Херцеговина.
На догађају са међународним учешћем у организацији Коморе здравствених техничара Тузланског кантона, а у чијем је стручном програму учествовало 700 учесника, припадница ВМА одржала је запажено усмено предавање под називом „Утицај социјалне подршке на квалитет живота старих оболелих од дегенеративних болести“. Кроз дискусију са слушаоцима имала је прилику и да размени драгоцена искуства о начинима рада у здравственим установама земаља у региону.
Поред учешћа на Конгресу посвећеном информационим технологијама и развоју здравственог информационог система, ВМС Бојана Јовановић имала је прилику да са домаћинима обиђе Клинику за физикалну медицину Универзитетског клиничког центра Тузла где су јој презентовани капацитети, начини рада и организације сестринске службе у овој грани медицине.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас