Ruska delegacija 112014.jpg

Руска делегација у посети ВМА

25. 11. 2014

Трочлана делегација Министарства одбране Руске Федерације предвођена пуковником др Бадаловом Вадимом Измаиловичем (Бадалов Вадим Измайлович) замеником начелника Катедре за ратну хирургију Војномедицинске академије С.М. Кирова из Санкт Петербурга посетила је данас Војномедицинску академију.
Састанак су водили начелник Сектора за лечење ВМА пуковник проф. др Зоран Шегрт и начелник Клинике за неурохирургију ВМА пуковник проф. др Зоран Рогановић. Гости су упознати са капацитетима и организацијом ВМА у погледу лечења, образовања и научноистраживачког рада, а посебно интересовање истакнуто је за методику наставе на Медицинском факултету ВМА Универзитета одбране у Београду и програме едукације стручног кадра у оквиру Сектора за школовање и научноистраживачки рад.
Током посете планиран је обилазак различитих организационих целина у циљу представљања структуре ВМА са акцентом на Групи хируршких клиника, као и низ презентација о искуствима лекара Војномедицинске академије у области ратне хирургије.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас