328.jpg

Сарадња ВМА и ФК ПАРТИЗАН

24. 04. 2009

Београд, 24. април - Дана 24.04.2009. године делегација Војномедицинске академије предвођена начелником, генерал-мајором проф. др Миодрагом Јевтићем, посетила је Фудбалски клуб ПАРТИЗАН. Сарадња ове две институције постоји више деценија уназад на обострано задовољство. Делегацију ВМА је примио председник клуба господин Драган Ђурић са сарадницима, при чему су вођени разговори око модалитета сарадње и потписан протокол о наставку сарадње у наредном периоду .
Истом приликом делегација ВМА је обишла службене просторије клуба, свечану трофејну салу, стадион, као и тренинг центар у Земуну.
Приликом посете начелник ВМА је између осталог изјавио: „Прихватили смо са задовољством позив да посетимо ваш клуб који у овим тешким временима успева да остварује врхунске резултате и на прави начин мобилише млађи нараштај наше нације. Као припадници Војске задовољни смо што смо учествовали у историјском развоју ПАРТИЗАНА, а наше две институције од националног значаја представљају данас стратешке брендове наше државе“.
Председник ПАРТИЗАНА г-дин Ђурић је изразио велико задовољство боравком делегације ВМА у ПАРТИЗАНУ и указао при том на нераскидиву повезаност ове две институције. Такође је изразио очекивање да ће сарадња у обостраном интересу још више напредовати.
По завршетку посете начелник ВМА и председник Ф.К. ПАРТИЗАН су разменили пригодне поклоне.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас