326.jpg

Сарадња ВМА са Здравственим центром „Студеница“

29. 04. 2009

Београд, 29. април - Делегација здравственог центра Студеница у Краљеву, коју је предводио директор др Драган Арсић посетила је данас ВМА у циљу успостављања сарадње. Делегацију је примио начелник ВМА, генерал-мајор проф.др Миодраг Јевтић. Током разговора исказано је задовољство због резултата досадашњих комуникација у области службе лечења и едукације кадрова, а посебан интерес гости из Краљева исказали су за организацију рада Одељења за здравствену негу ВМА.

Генерал Јевтић  је истакао да је изузетно поносан што ВМА ужива велико поверење код грађана наше земље, што свакодневно и практично доказује  несебичном сарадњом са многим здравственим центрима из различитих делова Србије, а све у интересу и у служби здравља народа коме ова институција припада.    

Директор Здравственог центра „Студеница“ је у свом обраћању нагласио да је ВМА веома присутна у краљевачком региону и да је грађани препознају као понос Србије и  као еминентну здравствену установу која је увек била од велике помоћи колегама и болесницима из тог краја.

У току посете потписан је и Протокол о сарадњи између две установе који представља оквир за даље договоре и реализацију већег броја активности од обостраног интереса.

Представници ВМА су позитивно одговорили на позив да у другој половини маја месеца посете ЗЦ Студеница.
 
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас