Kvantna 2016-1.jpg

Семинар о биорезонантној медицини одржан на ВМА

19. 09. 2016

Дводневни семинар о дијагностици и терапији у области биорезонантне медицине у организацији Тренинг центра санитетске службе Војномедицинске академије и Удружења за промоцију и развој квантне медицине - Quanttes одржан је на ВМА.
У уводном делу скупа говорили су начелник Одељења за наставу Тренинг центра санитетске службе ВМА пуковник др Зоран Димовић и председница удружења Quanttes др Славица Аранђеловић. Најавили су низ предавања током којих су полазници имали прилику да се упознају са системом BICOM и биорезонантном методом лечења помоћу осцилација. Дијагностичке и терапијске могућности овог система заснивају се на комплементарности са западном медицинском доктрином и покривају акупунктуру, хомеопатију и биорезонанцу, а у циљу развијања интегративног приступа.
Предавања током првог дана семинара обухватила су детоксикацију организма пре и током биорезонантног лечења и стил живота под терапијом мр сц. мед. Татјане Мишић, утицај исхране на успешност BICOM терапије др Бранка Врчића, голги тачке у систему BICOM др Гордане Љољић Долић, док су о комбинованом збрињавању спортских повреда биорезонантном терапијом и изокинетским тренингом говорили др Ингрид Новосел Кишић и виши спортски тренер Далибор Кишић. Други дан едукације био је посвећен ендокриним жлездама - енергетском повезивању, терапијским могућностима и интеграцији других метода у BICOM биорезонантну праксу, о чему је предавала др Sabine Rauch из Шведске.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас