67.jpg

Словеначки трауматолози у ВМА

30. 03. 2011

Београд, 30.март-Делегација Трауматолошко-ортопедског одељења болнице из Словењ Градеца у Словенији на челу са директором Мираном Сагмеистером посетила је Клинику за ортопедију и трауматологију ВМА у циљу упознавања са радом ове организацијске целине и разменом искустава у збрињавању ортопедско-трауматолошке патологије у нас.
Колегама из Словеније добродошлицу у нашу установу пожелео је пуковник проф.др Зоран Поповић, начелник Клинике за ортопедију и трауматологију ВМА који је истакао да ова клиника има велика и по много чему јединствена стручна искуства стечена у последњој деценији двадесетог века. - Желимо да та искуства поделимо са другима и да стичемо нова, сталним учењем и усавршавањем, као и сарадњом са својим колегама. Има пуно области у струци и науци у којима можемо да сарађујемо и свака иницијатива у том правцу је добродошла. – казао је пуковник Поповић који је колеге из Словеније потом упознао са нашим најзначајнијим резултатима у овој области.
У пратњи пуковника др Милимира Кошутића делегација словеначких ортопеда била је у могућности да се непосредно упозна са организацијом рада и могућностима Клинике за ортопедију и трауматологију ВМА. 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас