159.jpg

Србија и Норвешка: даље унапређење војномедицинске сарадње

03. 06. 2010

Београд, 03.јун - Генерални секретар МО Краљевине Норвешке господин Ерик Лунд Исаксен са сарадницима посетио је ВМА како би са најодговорнијим представницима наше установе и српске војноздравствене службе размотрио резултате досадашње војномедицнске сарадње и модалитете њеног даљег унапређења.
Госте из Норвешке поздравили су начелник Управе за војно здравство бригадни генерал доц.др Вељко Тодоровић и заменик начелника ВМА пуковник проф.др Никола Филиповић.
О најзначајнијим активностима ВМА у протеклом периоду, као и организацији научноистраживачке и едукативне делатности у нашој установи говорили су војни службеници доц.др Елизабета Ристановић и проф.др Силва Добрић.
Током разговора господин Исаксен је истакао да је веома задовољан оним што је чуо и видео, као и оним што већ зна о ВМА и нашој војноздравственој служби. – Изузетну стручност, врхунски професионализам, организационе способности и спремност за тимски рад сте показали и доказали учешћем у мировним мисијама УН као део норвешког контигента. И даље рачунамо на Вас!- рекао је Исаксен захваљујући домаћинима на срдачном пријему.
Чланови норвешке делегације обишли су потом више организацијских целина ВМА и Тренинг центар Лаке пољске болнице.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас