Svečano uručenje diploma specijalizantima i subspecijalizantima na VMA.jpg

Свечано уручење диплома специјализантима и субспецијализантима на ВМА

06. 03. 2015

Поводом Дана Војномедицинске академије и Дана Медицинског факултета Војномедицинске академије, одржана је свечана додела диплома лицима која су у периоду између два јубилеја успешно завршила специјализацију или субспецијализацију на ВМА.
Заступник начелника ВМА пуковник проф. др Зоран Шегрт честитао је специјализантима и субспецијализантима на уложеном труду и раду и рекао да је образовање други стуб рада и функционисања ВМА, добрим делом заслужан за дуги и поносну традицију 171. годишњице ове установе. Истакао је да готово нема дана када се на ВМА не организује неки од курсева, семинара, симпозијума, конгреса или других облика континуиране медицинске едукације у широком спектру од локалних, намењених само запосленима на ВМА до међународник, као што је био Трећи паневропски конгрес војне медицине коме смо били домаћини прошле године.
Укупно је додељено 56 диплома од чега је 50 специјалистичких и шест уже специјалистичких. Дипломе је уручио начелник Сектора за школовање и научноистраживачки рад потпуковник др Мирослав Броћић, а свечаној присуствовали су начелници сектора, група клиника и института, начелници клиника и института, наставници и ментори специјалиста и ужих специјалиста, као и чланови њихових породица и пријатељи.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас