DNS VMA.jpg

Учешће лекара ВМА у Школи младих неуролога Србије

19. 10. 2016

Пета по реду Школа младих неуролога Србије под називом "Неуромишићне болести у клиничкој пракси - изазови у дијагностици и лечењу" у организацији Друштва младих неуролога Србије, одржана је од 14. до 15. октобра 2016. године на Палићу.
Дводневни скуп отворио је начелник Групе неуропсихијатријских клиника Војномедицинске академије и председник Друштва неуролога Србије пуковник проф. др Ранко Раичевић. Истакао је да је овај традиционални догађај један од најбољих начина едукације младих неуролога на нашим просторима, не само у области неуронаука него и биомедицине уопште и пожелео учесницима да се и даље одржава овако висок ниво квалитета стручног програма.
Значајан допринос раду Школе дали су припадници Клинике за неурологију ВМА на челу са проф. др Весном Мартић. Она је учествовала као члан председништва научног одбора и одржала запажено предавање у сесији посвећеној полинеуропатијама. Млади специјалисти неурологије ВМА др Ненад Коматина, др Марија Грунауер и др Мирјана Стојковић учествовали су са приказима случајева из клиничке праксе.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас