Upisana deveta klasa kadeta.jpg

Упис девете класe кадета Медицинског факултета ВМА

24. 07. 2017

Девета класa кадета на интегрисаним академским студијама медицине на Медицинском факултету Војномедицинске академије Универзитета одбране у Београду уписана је данас на ВМА. Будућим санитетским потпоручницима добродошлицу су пожелели заступник начелника ВМА пуковник проф. др Мирослав Вукосављевић и декан Медицинског факултета ВМА пуковник проф. др Небојша Јовић са сарадницима, пожелевши им много успеха у позиву који су одабрали.
Овом приликом заступник начелника ВМА пуковник проф. др Мирослав Вукосављевић рекао је да је уверен да су кадети одабрали прави факултет који се по наставном плану не разликује од цивилних високообразовних установа. На Медицинском факултету ВМА их, захваљујући специфичностима у виду менторства од самог почетка школовања, квалитету и броју чланова наставне базе ВМА, као и војностручним предметима, очекује додатни ниво обавеза, али и задовољство новостеченим знањима, рекао је пуковник Вукосављевић.
Новим кадетима укратко је представљен план школовања и војних обавеза, као и све активности које им предстоје до почетка школске године.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас