DodelaSertifikata1.jpg

ВМА додељени сертификати Војне контроле квалитета

27. 02. 2015

Заступник начелника Војномедицинске академије пуковник проф. др Зоран Шегрт примио је данас у Дому Гарде на Топчидеру сертификат Војне контроле квалитета Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране.
Сертификати су додељени организацијама које су своје опредељење за унапређење квалитета пословања поделиле са Војном контролом квалитета Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране, као сертификационим телом за интегрисане менаџмент системе квалитета.ž
Поред Војномедицинске академије, сертификате су добили "Прва искра - Наменска" а.д. Барич и Војнотехнички институт, док је овогодишњи добитник Оскара квалитета за 2014. годину "Први партизан" а.д. Ужице.
Војна контрола квалитета је унутрашња организацијска јединица Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране, надлежна за планирање, организовање и обезбеђење квалитета материјалних ресурса у Министарству одбране и Војсци Србије. Обезбеђује и контролише квалитет покретних ствари у свим фазама животног циклуса производа, од развоја преко серијске производње до отуђења производа из система одбране.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас