58.jpg

ВМА домаћин предстојећих активности

21. 04. 2011

Београд, април 2011. – Клиника за физикалну медицину и рехабилитацију ВМА свој наредни интерклинички семинар, 29. априла, акредитован за све профиле, посвећује проблематици која се односи на  тендинитис ротаторне манжетне, савременом приступу наведеном проблему, присутним недоумицама и нашем одговору на њих  уз презентацију најновијих података из литературе и интернета. Очекујући да ће овај скуп пружити основ за квалитетну дискусију и резултирати закључцима  за квалитетну будућу праксу, позивамо све заинтересоване да нам се тог дана придруже.
 
У оквиру континуиране едукације медицинских сестара и техничара ВМА, Одељење за здравствену негу у сарадњи са Удружењем медицинских сестара, техничара и бабица Србије организује 30. 04. 2011 два предавања, акредитована од  Здравственог савета Републике Србије.  Клинички индикатори квалитета здравствене неге и психооргански синдром- препознавање, манифестације и приступ медицинских сестара и техничара   су теме којима ће овај скуп бити посвећен. Све заинтересоване очекујемо у амфитеатру ВМА, у времену од 11 до 13.30 часова.
 
Почетком наредног месеца, 05. маја 2011, ВМА ће бити домаћин  научног скупа акредитованог од   Здравственог савета Републике Србије -  VI  научног састанка Друштва имунолога Србије. 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас