logo festivala  beograd.jpg

ВМА на Јесењем фестивалу здравља

18. 09. 2013

Војномедицинска академија ће учествовати на предстојећем Јесењем фестивалу здравља који ће бити одржан од 21. до 22. септембра 2013. године у Дому омладине, Македонска улица бр. 22 у Београду.
На штанду ВМА, отвореном током оба радна дана Фестивала, заинтересовани грађани ће у суботу бити у могућности да у сарадњи са стручним тимом Клинике за очне болести ВМА изврше очну дијагностику, док ће у недељу тим Института за трансфузиологију и хемобиологију ВМА заинтересованим посетиоцима штанда мерити ниво хемоглобина у крви и крвни притисак.
Трибина Војномедицинске академије биће одржана у недељу 22. септембра 2013. године од 11.00 до 12.00 часова у малој сали Дома омладине. Проф. др Мирјана Антуновић, начелник Сектора за фармацију ВМА, одржаће прво предавање под називом "Исхрана и лекови", а уследиће предавања ппук. асс. др Срђана Старчевића са Клинике за ортопедску хирургију и трауматологију ВМА "Коштани трн на пети" и проф. др сц. фарм. Весне Килибарде, начелника Одељења за токсиколошку хемију Националног центра за контролу тровања ВМА "Тровање кућним и пољским биљкама".
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас