logo festivala  beograd.jpg

ВМА на Пролећном фестивалу здравља

26. 03. 2014

Војномедицинска академија биће један од учесника предстојећег Пролећног фестивала здравља који ће бити одржан од 27. до 28. марта 2014. године у Дому омладине, Македонска улица бр. 22 у Београду. Улаз је слободан за све заинтересоване грађане.
На штанду ВМА, отвореном током оба радна дана Фестивала, заинтересованим грађанима ће у четвртак, 27. марта 2014. године стручни тим Клинике за пулмологију ВМА омогућити тестирање плућне функције (спирограм и пулсна оксиметрија), док ће у петак 28. марта 2014. године грађани моћи да се посаветују са запосленима Института за епидемиологију ВМА у вези лајмске болести и убода крпеља.
Трибина Војномедицинске академије и "Политике" биће одржана у петак, 28. марта 2014. године од 14.40 до 15.40 часова у малој сали Дома омладине. Прво предавање на тему "Проблеми са венама" одржаће потпуковник др Момир Шарац са Клинике за васкуларну и ендоваскуларну хирургију ВМА, а затим ће начелник Групе клиника интерне медицине ВМА пуковник проф. др Ђоко Максић одржати предавање под називом "Бубрежне болести".

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас