503.jpg

ВМА на пролећном Фестивалу здравља

04. 04. 2017

Војномедицинска академија учествоваће на пролећном Фестивалу здравља који ће под слоганом "Ништа није важније од здравља" бити одржан 5. и 6. априла 2017. године у Дому омладине у Београду (Македонска 22).
Штанд Војномедицинске академије биће отворен од 10.00 до 20.00 часова оба радна дана Фестивала.
У среду, 5. априла 2017. године заинтересованим грађанима биће омогућене консултације са стручним тимом кардиолога ВМА, док ће у четвртак, 6. априла 2017. године сва заинтересована лица моћи да потпишу донорске картице као подршку републичкој кампањи завештања органа.
Првог дана Фестивала, на здравственој трибини ВМА и дневног листа "Политика", у периоду од 15.00 до 16.00 часова предавања ће одржати лекари ВМА. О терапији бола предаваће др Ивана Крстић Лечић из Клинике за анестезиологију и интензивну терапију, др Михаило Безмаревић из Клинике за општу хирургију говориће о акутном панкреатитису, док ће др Ксенија Божић из Клинике за реуматологију одржати предавање на тему лупуса.
Улаз на Фестивал здравља је бесплатан, а присуство акредитованим предавањима здравственим радницима омогућава и добијање бодова за обнављање лиценце.
Више информација о програму Фестивала здравља можете пронаћи на линку: www.festivalzdravlja.com

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас