35.jpg

ВМА на сајму „Партнер 2011“

01. 07. 2011

На овогодишњем сајму наоружања и војне опреме „Партнер 2011“, традиционалној манифестацији и према речима министра одбране Драгана Шутановца, сајму одбране који се под покровитељством Министарства одбране Републике Србије одржава у Београду од 28. јуна до 01. јула 2011. године, Војномедицинска академија је под слоганом „Донирај орган – продужи живот“ представила своја достигнућа и могућности.

Као интегрални део и важан сегмент система одбране Републике Србије, ВМА настоји да прати сва савремена достигнућа у домену развоја ратне технике, како би на одговарајући и професионалан начин могла да одговори њеним изазовима и разорним последицама по људско здравље,

Штанд ВМА на сајму „Партнер 2011“ је посетио министар одбране Републике Србије господин Драган Шутановац са својим сарадницима где су га дочекали начелник ВМА пук. проф. др Маријан Новаковић са члановима Колегијума. Начелник Управе за војно здравство бригадни генерал Вељко Тодоровић је том приликом потписао донаторску картицу чиме се укључио у националну кампању у нашој земљи покренуту са циљем да се изгради свест о важности завештања органа и промовише један нови вид хуманости.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас