10.jpg

Захвалница ВМА од Савеза здравствених радника Србије

02. 11. 2011

Конгрес прве категорије Савеза здравствених радника Србије са међународним учешћем на тему „Могу, хоћу, знам“ одржан је у периоду од 26. до 30.10. 2011. године на Златибору. Рад Конгреса одвијао се кроз пленарна предавања, едукативне семинаре, усмена излагања и постер презентације. Размењене су информације везане за стручне радове, научна истраживња, нове идеје и технологије и њихову примену у свакодневној пракси, а све са циљем побољшања бриге за људско здравље.
На Конгресу је присуствовало преко 800 здравствених радника и сарадника свих профила из земље и иностранаства као и гости из Енглеске, Македоније, Словеније и Републике Српске. Са Војномедицинске академијеактивно је учествовало15 здравствених радника који су имали усмену презентацију радова.
Од стране организатора Конгреса, као предавачи едукативног семинара у оквиру Друштва лабораторијских техничара одржали су предавања ппук. др сц. мед. Јанко Пејовић, начелник Института за медицинску биохемију ВМА на тему “Маркери у дијагностици кардиоваскуларних обољења“ и проф. др Борис Ајдиновић, начелник Института за нуклерану медицину ВМА на тему „Сцинтиграфија плућа“
Управни Одбор на челу са председницом Савеза здравствених радника мр сц. мед. Радмилом Нешић доделио је здравственим радницима ВМА захвалницу у знак признања и захвалности за изузетан допринос у развоју и стручном раду Савеза.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас