514.jpg

Захвалница Војносанитетском прегледу ВМА

28. 12. 2011

„Војносанитетски преглед“, часопис лекара и фармацеута Војске Србије, чија се редакција налази у Институту за научне информације Војномедицинске академије, један је од овогодишњих добитника захвалница у оквиру доделе награда „Сунчани сат“, коју додељује Клинички центар Србије (КЦС). Ова награда додељује се већ 15. пут за редом поводом 27. децембра, Дана оснивања КЦС, највеће здравствене установе у нашој земљи. 
Награде КЦС додељују се појединим установама, стручним тимовима и појединцима за изузетне резултате остварене у лечењу, у области научно-истраживачког рада, за најхуманији подухват у здравству и друге облике стваралаштва којима се унапређује рад здравствених институција. 
„Војносанитетски преглед“, као водећи српски медицински часопис, којег прате најпрестижније цитатне базе научне публицистике и који је ове године добио свој први импакт фактор, награђен је специјалном Захвалницом за изузетан допринос у развоју здравствене, научне и информативне делатности у области здравства. Захвалница часопису уручена је проф. др Силви Добрић, главној и одговорној уредници „Војносанитетског прегледа“, на свечаности која је тим поводом организована у просторијама КЦС. 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас