Plaketa_MUP.jpg

Заступнику начелника ВМА уручена плакета МУП

26. 09. 2018

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је заступнику начелника Војномедицинске академије пуковнику проф. др Мирославу Вукосављевићу плакету за изузетну сарадњу и допринос у раду Министарства унутрашњих послова.
Министар Стефановић истакао је овом приликом да Министарство унутрашњих послова има добру и интензивну сарадњу са ВМА, као и да су припадници полиције, као и сви други грађани који се лече у овој реномираној здравственој установи, увек имали професионални третман и најбољу могућу медицинску помоћ. Додао је и да је уручење плакете само још један од начина да се у име МУП-а захвали медицинском тиму ВМА на свему што су до сада учинили за полицијске службенике.
Заступник начелника ВМА пуковник проф. др Мирослав Вукосављевић захвалио се министру Стефановићу на урученој плакети истакавши да она има посебну тежину јер је додељује братско министарство. Како је навео „Сви припадници Министарства унутрашњих послова су и наши припадници када је здравље у питању, и водићемо увек рачуна о њима.“

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас