95.jpg

ЗДРАВЉЕ: ВРЛИНА И ХУМАНОСТ

23. 12. 2010

Београд, 23. децембар - Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, у Војномедицинску академију је и ове, као и протеклих година стигао велики број честитки  и порука са жељама за даљи успешан развој и напредак установе, као и српске медицине у целини, од стране корисника наших услуга из земље и иностранства, колега, пословних партнера, представника медија.
 
Уз велику захвалност, колектив и Управа ВМА, свима њима, као и свим грађанима наше земље, честитају предстојеће празнике и у Новој 2011. години желе све најбоље, а пре свега добро здравље.
 
Здравље је богатство, врлина и вредност која не долази сама. Оно пре свега представља равнотежу снаге, енергије и духа која почива на жељи и спремности човека да се ухвати у коштац са невољама које доноси живот, смело и без одлагања. 
 
Свесни те чињенице, верујемо да ћете разумети и препознати нашу искрену намеру да сва финансијска средства која смо претходних година користили у сврху објављивања новогодишњих огласа и честитки ове године усмеримо у сврху хуманитарне помоћи пострадалима од земљотреса у Краљеву.
 
                                                                Нека 2011.година буде година здравља!
                                                                                           Ваша ВМА     

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас